CSS Zalău dă doi jucători la lotul naţional

Rareş Bălean, unul dintre cei mai promiţători juniori ai Clubului Sportiv Şcolar Zalău, nu va face parte din lotul echipei Volei Municipal în partida din ultima etapă a turului Diviziei A1, când zălăuanii vor evolua pe terenul formaţiei CSM Bucureşti. Voleibalistul pregătit de Faur Dorian a fost convocat la lotul naţional de juniori II, cu care va efectua un stagiu de pregătire în perioada 15 decembrie – 6 ianuarie la Izvorani. Naţionala de juniori II se va pregăti pentru turneul de calificare la Campionatul European, turneu programat în perioada 7 – 11 ianuarie 2015, în Grecia.
Chiar dacă este încă junior II, Rareş Bălean are dublă legitimare cu Volei Municipal Zalău, formaţie cu care a şi devenit vicecampion naţional. Voleibalistul pregătit de Faur Dorian a devenit în acest an şi campion balcanic cu echipa naţională de cadeţi a României.
Fratele acestuia, Flavius Bălean, o altă speranţă a voleiului zălăuan, va avea şi el un final de an mai încărcat decât colegii săi de la CSS Zalău. Voleibalistul antrenat de Dan Onuţe va participa la acţiunea lotului naţional de juniori III, programată în perioada 12 – 21 decembrie, la Chiajna.
„Ambele convocări venite din partea Federaţiei Române de Volei au ajuns la club săptămâna trecută. Rareş Bălean va participa la un stagiu de pregătire în vederea participării la turneul de calificare la Campionatul European, stagiu ce va avea loc la Izvorani, iar fratele său, Rareş, va participa la un cantonament programat la Chiajna, tot în această lună. Amândoi sunt sportivi fruntaşi, sunt componenţi de bază la echipele de juniori de la Clubul Sportiv Şcolar, iar pentru noi nu poate fi decât o mândrie că avem, în continuare, sportivi convocaţi la loturile naţionale”, a declarat Marin Silaghi, directorul CSS Zalău.
Flavius Bălean este căpitanul echipei de juniori III a CSS Zalău, cu care se situează pe locul doi în Seria E a Campionatului Naţional după primele două turnee, având şanse reale la calificarea în turneul semifinal.

2 Thoughts to “CSS Zalău dă doi jucători la lotul naţional”

  1. Ioan

    Cea mai serioasa oferta de lucru! Aceasta oferta s-a transformat deja intr-un fenomen, datorita seriozitatii noastre! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul Info la adresa de email: ioanheredea@yahoo.com

  2. Anonim

    Ce inseamna sa ai un frate mai mare.

Leave a Comment